Hjem > Tjenester > Vask av tak
Følg oss på facebook! Følg oss på instagram!

Vask av tak

Daglig utsettes taket ditt for slitasje fra vær og vind samt sur nedbør og forurensning. Dette er med på å korte ned levetiden på taksteinen i tillegg til at taket mister sin farge og glans. Når taket mister sin beskyttelse, er det også mer mottakelig for mose og alger som kan forårsake skader i undertaket ved at det trekker til seg fuktighet og lager sprekker. Ved å vaske og impregnere taksteinen, kan man gi taksteinen et lite ansiktsløft samt forhindre at det slites ned raskt.

  • Vask: vi vasker taket ditt fri for mose og annen smuss som kan forårsake mose på taksteinen. Er det mose på taksteinen betyr det at steinen trekker til seg fuktighet. Den beskyttende hinna som steinen hadde da den var ny, blir med årene slitt bort av blant annet sur nedbør og fuktigheten trekker ned i steinens porer. Med tiden dannes derfor mose.
  • Impregnering: når taksteinen er vasket, trenger den en beskyttelse! Ved å impregnere taksteinen lukker man porene slik at vann og fuktighet ikke trekker igjennom og forhindre mosedannelse. Ubeskyttet takstein vil trekke til seg vann som igjen gjør større skader under: papp og lekter råtner. Impregnerer du relativt nytt tak, vil dette forhindre at taksteinen mister glansen sin like raskt som et tak som ikke er impregnert.

Denne prosessen bør gjentas innenfor 5-7 år – avhenger av hvor man bor.

Be om et uforpliktende tilbud på vask og impregnering

Følg oss på facebook! Følg oss på instagram!
Til topp